dimarts, 18 de setembre del 2012

No abandono

Començar el curs escolar així, vestit de groc, és lamentable. Manifestar des del primer dia de classe que no estàs d'acord amb la política educativa de la dreta més carrinclona que ha tingut mai aquest país, és trist. Iniciar el curs treballant més hores i cobrant menys perquè els diners es necessiten per pagar les bacanals financeres que uns ineptes han propiciat durant anys és desesperant. Veure com es degraden els acords laborals aconseguits durant anys amb una decisió política de minuts és insultant. Sentir el patiment dels companys i companyes substituts i interins que ara treballaran a preu fet és una punyetera merda. Escoltar les declaracions de la consellera en l'inici d'aquest curs és rememorar "historias para no dormir" en blanc i negre.
Malgrat tot no abandono.
Seguiré vestint de groc quan calgui. I si no n'hi ha prou, que no n'hi haurà, sortiré al carrer. I si cal, quan toqui, faré vaga.
I seguiré treballant, perquè començar el curs escolar així, pendent de la mirada d'una nova fornada d'alumnes que esperen el millor de tu mateix segueix sent engrescador.
Això sí: que ho sàpiguen. Que sàpiguen aquests que amaguen les tisores de retallar sota la senyera d'un onze de setembre que jo no abandono. Que som molts que no abandonem. Que cada vegada serem més, i tard o d'hora girarà la truita... o la farem girar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada